Metalen Design Trappen

metalen design trappen

Als je op zoek bent naar een metalen trap met een design ontwerp op maat, dan ben je bij hekwerkwebshop.nl aan het goede adres! Wij produceren alle denkbare design metalen trappen. Van industriële vluchttrap tot een luxe metalen trap voor binnenshuis gebruik.
Het maken van jouw metalen trap op maat, doen wij in onze werkplaats in Nederland. Hier werken vaklieden die al jaren gespecialiseerd zijn in met op maat maken van metalen producten.

Een metalen design trap van hekwerkwebshop.nl

metalen design trappenVia hekwerkwebshop.nl kan je uit een ruim assortiment metalen trappen kiezen. Wij bieden metalen trappen aan vanaf industriële vluchttrappen tot en met luxe design trap voor een plekje binnen in je pand of huis. Na het kiezen van een model, kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin kan je bepaalde wensen voor jouw metalen design trap doorgeven. Je kan daarbij ook kiezen of je de trap standaard verzinkt wil of dat je de metalen trap na het verzinken ook wil laten coaten in een RAL kleur naar keuze. Wij raden aan om voor gebruik van een metalen design trap voor thuis altijd te kiezen voor een gecoate trap in een RAL kleur naar keuze.

Deze metalen design trappen worden maximaal 800 centimeter hoog gemaakt. Bij een hoogte van 400 centimeter wordt er een bordes geplaatst. Dit bordes kan naar eigen keuze rechtuit of in een draai worden verwerkt.

Bij het bestellen van een metalen design trap mag je uitgaan van de beste kwaliteit behandeling en vakkundige montage. Wij hebben al jarenlange ervaring met het produceren en leveren van hekwerken, poorten, afrastering, paardenboxen en stalen trappen. Hierdoor zal je nooit een ‘made in China’ product van ons ontvangen.

Inmeten en monteren

Het inmeten van een metalen design trap kan een lastige klus zijn. Om dit op te lossen, hebben wij door heel Nederland onze monteurs gestationeerd. Onze monteurs zijn vakkundige specialisten die het inmeten en monteren al jaren beheersen.

Voor een oplossing op het gebied van onze producten, montage of onze werkwijze, neem contact op via onze website. Onze collega’s staan dagelijks paraat om samen met jou te zoeken naar een passende oplossing.

metalen trappen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *