Metalen Trappen en Hout

metalen trappen

Ben jij op zoek naar een stevige, op maat gemaakte metalen trap met houten traptreden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Bij hekwerkwebshop.nl maken wij met de uiterste zorg jouw trap op maat werkelijkheid.

Het creëren van onze metalen trappen met hout doen wij in onze Nederlandse werkplaats. Hier werken de meeste vakkundige werknemers die al jarenlange ervaring hebben met maken van metalen trappen, hekwerken, poorten, afrastering en ook paardenboxen. Deze producten zijn tevens ook via hekwerkwebshop.nl te bestellen.

Een metalen trappen verwerkt met hout van hekwerkwebshop.nl

metalen trappen en houtBij het bestellen van een metalen trap via hekwerkwebshop.nl mag je uitgaan van de beste kwaliteit metalen trappen. Wij maken deze metalen trappen zelf in onze werkplaats in Nederland. In onze werkplaats werken geschoolde medewerkers die jarenlange ervaring in het bewerken van stalen trappen hebben.

Op onze webshop bieden wij verschillende modellen metalen trappen aan. De keuze is al vanaf industriële metalen trappen tot en met stijlvolle design trappen die ook binnenshuis te gebruiken zijn. Na een keuze uit assortiment te hebben gemaakt, kan je een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. In deze offerte kan je jouw eigen wensen aangeven. Je kan de metalen trap standaard laten verzinken, maar ook na het verzinken laten coaten in een RAL kleur naar keuze.

Wij kunnen jouw metalen trap maximaal 800 centimeter hoog maken. Na 400 centimeter wordt er een bordes toegevoegd. Dit kan naar keuze rechtuit of in een draai worden verwerkt.

Houten traptreden

De traptreden van een metalen trap kunnen in plaats van staal, ook in hout worden gemonteerd. Dit geeft de metalen trap een unieke en vooral een stijlvolle uitstraling.
Deze traptreden leveren wij in eiken- en meranti hout. Ook is het mogelijk om op de houten traptreden een antislip-strip te plaatsen.

Metalen trappen en hout geven een luxe uitstraling aan jouw pand. Door het gebruik maken van houten traptreden en een gecoate afwerking creëer je een strakke en sfeervolle uitstraling.

Contact over metalen trappen

Voor vragen over onze stalen trappen of andere producten, bezoek onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan dagelijks gereed om jouw vragen te beantwoorden.

metalen trappen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *