Metalen Trappen en Leuningen

metalen trappen en leuningen

Ben jij op zoek naar een metalen trap met leuningen, of naar een losse leuning voor een bestaande trap, dan ben je bij hekwerkwebshop.nl aan het juiste adres. Voor een op maat gemaakte metalen trap met leuningen hoef je niet verder te zoeken. Wij maken jouw metalen trap in onze werkplaats in Nederland helemaal naar jouw wensen. Omdat het maatwerk is dat wij zelf creëren, om deze reden mag je er van uit gaan dat je geen ‘made in China’ product zal ontvangen.

Heb je al een trap maar nog geen leuning, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken de leuning helemaal in de stijl van de al bestaande trap, en zorgen ervoor dat deze perfect aansluit op jouw trap.

Metalen trappen en leuningen van hekwerkwebshop.nl

metalen trappen en leuningenVia onze webshop bieden wij verschillende modellen metalen trappen aan. Na een keuze te hebben gemaakt uit deze selectie, kan je een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Via deze offerte kan je aangeven wat je precieze wensen zijn. Ook is het mogelijk om de trap verzinkt te laten leveren, of na het verzinken ook nog laten coaten in een RAL kleur naar keuze. Het coaten geeft jouw trap een sfeervolle en luxe uitstraling.

De metalen trap en leuningen worden na bestelling precies op maat gemaakt. Eventuele aanpassingen kunnen tijdens het offerte- en tekenproces worden doorgegeven.

Een metalen trap kan tot een hoogte van 800 centimeter worden gemaakt. Het is ook mogelijk om een bordes te plaatsen. Dit kan naar keuze rechtuit of in een draai worden verwerkt.

Ook is het mogelijk om houten traptreden in de metalen trap te verwerken. Dit is mogelijk in eiken- en merantihout. Houten traptreden geven de metalen trap een extra luxe uitstraling. Het is ook mogelijk om op deze houten traptreden een antislip-strip te plaatsen.

Montage

Ook de montage van een metalen trap en leuningen kunnen wij verzorgen. Wij hebben door heel Nederland en Belgie verschillende monteurs gestationeerd. Deze monteurs klaren deze montageklussen vakkundig en snel.

Voor eventuele vragen over metalen trappen of andere vragen, bezoek onze webshop of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan elke dag klaar om een oplossing voor jou te vinden.

metalen trappen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *