Stalen Buitentrap

stalen buitentrap

Bij een stalen buitentrap van hekwerkwebshop.nl mag je uitgaan van de beste kwaliteit maatwerk. Het leveren van ‘made in China’ producten is bij ons een ‘no go’.
Deze stalen buitentrappen maken wij in onze werkplaats in Nederland. Hier wordt jouw project met uiterste precisie naar jouw wensen gemaakt.

In ons assortiment bevinden zich verschillende soorten stalen buitentrappen. Na het kiezen van een model, kan je een offerte aanvragen en hierbij je wensen doorgeven. De stalen buitentrap wordt verzinkt en kan ook nog worden gecoat in een RAL kleur naar jouw keuze.
De stalen buitentrappen worden tot maximaal 800 centimeter hoog gemaakt. Vanaf een hoogte van 400 centimeter wordt er een bordes aan de stalen buitentrap toegevoegd. Dit is in een draai of rechtuit te verwerken.

Een stalen buitentrap van hekwerkwebshop.nl bestellen

stalen buitentrapHet kiezen van een stalen buitentrap is eenvoudig te doen via onze webshop; www.hekwerkwebshop.nl. Hier vind je een ruim aanbod van stalen trappen op maat gemaakt. Als je de juiste stalen buitentrap voor jouw project hebt gevonden, kan je die eenvoudig bestellen, of eerst een offerte aanvragen.
In de offerte kan je aangeven wat voor eigenschappen jouw stalen buitentrap moet krijgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzinken van de stalen buitentrap of de stalen buitentrap ook coaten in een RAL kleur naar keuze, zodat de trap helemaal jouw stijl krijgt.

Voor gebruik van een stalen buitentrap binnen een industrieel gebied of dicht bij zee, raden wij aan om gebruik te maken van dubbellaags poedercoaten in een RAL kleur naar keuze of de stalen buitentrap met textuur lak te bewerken. Dit zorgt er voor dat de stalen buitentrap extra geschermd is tegen onder andere roesten en corrosiekans.

Inmeten en monteren

Is het niet helemaal duidelijk hoe je de stalen buitentrap moet inmeten? Wij hebben door heel Nederland vakkundige monteurs die dit snel en handig voor jou kunnen doen. 
Ook kunnen zij de stalen buitentrap na levering naar precisie voor jou plaatsen.

Ook voor de beste kwaliteit hekwerken, paardenboxen en afrastering kan je bij hekwerkwebshop.nl terecht.

Heb je tenslotte nog wat vragen over onze stalen trappen of andere producten, bezoek onze webshop of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

metalen trappen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *