Stalen Trap Buiten

stalen trap buiten

Stalen trap buiten! Ben jij op zoek naar een mooie en stevige stalen trap om buiten te plaatsen? Dan hoef je niet lang te zoeken. Een bezoekje aan www.hekwerkwebshop.nl bied je verschillende modellen stalen trappen voor buiten.

Waarom een stalen trap buiten?

stalen trap buitenDeze stalen trappen voor buiten zijn bijzonder sterk en ook toepasbaar in verschillende types interieur. Stalen buitentrappen zijn zeer duurzaam door het staal dat kan worden verzinkt of verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar keuze. Het verzinken beschermd de stalen trap voor buiten tegen roesten, en het coaten in een RAL kleur geeft de stalen trap een unieke uitstraling.

De stalen trap voor buiten kan zonder handregel, met 1 handregel of met 2 handregels geleverd worden. De traptreden worden uit persroosters gemaakt, waarbij er standaard een antislipprofiel wordt aangebracht. Dit geeft onder bepaalde weersomstandigheden een veiliger effect.

De stalen trappen voor buiten kunnen maximaal 800 centimeter hoog worden gemaakt. Bij een hoogte van 400 centimeter wordt er een stalen bordes bijgevoegd. Een bordes kan volgens eigen keuze in een draai of rechtuit worden verwerkt.

Stalen trap voor buiten inmeten

Wil je graag de ruimte voor de stalen trap inmeten, maar heb je geen idee hoe dit precies moet? Maak je geen zorgen. Wij hebben door heel Nederland ervaren monteurs zitten die dit nauwkeurig voor jou kunnen doen.

Ook kunnen deze monteurs de stalen trap voor buiten bij jou op locatie komen monteren.

Een stalen buitentrap van hekwerkwebshop.nl

Waarom een stalen trap voor buiten van hekwerkwebshop.nl? Bij hekwerkwebshop.nl houden we niet van ‘made in China’. Wij gaan voor de beste kwaliteit op maat gemaakte hekwerken, stalen trappen, paardenboxen en afrastering. Omdat staal een duurzaam constructiemateriaal is en dus lang meegaat, is dit goed voor het milieu. Als het staal aan vervanging toe is, is dit ook weer te recyclen.

Voor vragen over onze stalen trappen voor buiten of andere producten, bezoek gerust onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op.

metalen trappen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *