Stalen trap met Balustrade

stalen trap met balustrade

Voor het op maat maken van een stalen trap ben je bij hekwerkwebshop.nl aan het goede adres. Wij verzorgen het hele proces, van offerte aanvraag tot levering van het op maat gemaakte product. Dit doen wij met plezier, maar vooral met zorg voor de klant.

Het voordeel van het op maat laten maken van jouw stalen trap is dat je alles naar eigen wens kan laten aanpassen. Je kan zelf de kleur van de trap kiezen, het ontwerp en de maten. Ook is het mogelijk om een balustrade aan de stalen trap toe te voegen.

Stalen trap met bordes

stalen trap met balustradeWij maken onze stalen trappen tot maximaal 800 centimeter hoog. Vanaf 400 centimeter hoogte wordt er een stalen balustrade aan de trap toegevoegd. Dit kan naar keuze rechtuit of in een draai worden verwerkt.

Wij hebben verschillende trappen in ons assortiment, uiteenlopend van kleine vluchttrap tot luxe buitentrap die dagelijks intensief kan worden belast. Wanneer je een keuze uit ons assortiment hebt gemaakt, kan je een offerte aanvragen en daarbij jouw wensen laten weten.

Je kan een stalen trap bestellen die standaard is verzinkt, maar je kan ook de stalen trap laten coaten in een RAL kleur naar keuze.

Inmeten van de stalen trap met balustrade

Zie je problemen in het inmeten van de situatie? Wij helpen je graag bij het inmeten om zo de stalen trap met balustrade zorgvuldig te kunnen plaatsen. Voor het inmeten hebben wij monteurs door heel Nederland die met alle precisie jouw situatie komen inmeten.

Ook voor de montage van jouw stalen trap met balustrade zijn deze monteurs de perfecte uitkomst. Door hun jarenlange ervaring klaren zij deze klus zonder problemen.

Stalen trappen van hekwerkwebshop.nl

Omdat wij kwaliteit uiterst belangrijk vinden, werken wij niet met ‘made in China’ producten, en leveren wij deze ook niet. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het op maat maken van hekwerken, poorten, afrastering, paardenboxen en stalen trappen.

Heb je nog vragen over onze producten, werkwijze of andere dingen, bezoek even onze website en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je verder te helpen.

metalen trap met balustrade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *