Stalen trap op maat

stalen-trap-op-maat-1

Stalen trap op maat

Jouw eigen stalen trap, helemaal naar jouw voorkeuren op maat gemaakt!

Dit maken wij werkelijkheid bij hekwerkwebshop.nl. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken van hekwerken, afrastering, paardenboxen en stalen trappen.

Omdat staal een sterk en bewerkelijk constructiemateriaal is, kunnen wij een stalen trap naar jouw eigen wens in orde maken. Wij kunnen de stalen trap laten verzinken, maar ook verzinken en coaten in een RAL kleur naar keuze.

Wij hebben binnen ons assortiment verschillende soorten trappen. Omdat het ons doel is om alleen kwaliteit te leveren, maken wij jouw stalen trap op maat in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij elk project voor jou verwezenlijken.

 

Stalen trap bestellen

Het vinden van een stalen trap die aan jouw wensen en voorkeuren voldoet kan een lastig karwei zijn. Wij van hekwerkwebshop.nl helpen je hier graag bij.

Heeft u problemen met het inmeten en inschatten van de situatie, dan kunnen wij onze installateurs langssturen om jouw stalen trap in te meten.

Als je een keuze uit ons assortiment hebt gemaakt, kan je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat wij een stalen trap naar jouw wensen op maat maken. Samen overleggen we hoe de trap er uit komt te zien en welke wensen jij verder nog hebt.

Ook kunnen wij de stalen trap bij jou op locatie monteren. Wij werken samen met monteurs in heel Nederland en België. Deze monteurs selecteren wij op ervaring en kwaliteit.
Voor meer vragen hierover, neem gerust contact met ons op.

stalen-trap-op-maat-2 

Een stalen trap van Hekwerkwebshop.nl

Bij het bestellen van een stalen trap op maat via hekwerkwebshop.nl mag je uitgaan van een uiterst goede kwaliteit. Omdat het staal duurzaam is en dus lang meegaat, belasten we het milieu niet. Ook is het staal weer te recyclen wanneer het aan vervanging toe is.

Voor vragen over onze stalen trappen of andere producten, bezoek onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op.

banner-site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *