Stalen trap prijs

stalen-trap-prijs-1

Stalen trap

Een stalen trap van Hekwerkwebshop.nl kan naar al jouw wensen worden ontworpen. Door de sterkte van staal en het bewerkelijke hiervan, kan een stalen trap helemaal naar jouw wensen worden gecreëerd.

 

Stalen trap prijs

De prijs van een stalen trap is geheel afhankelijk van het type trap en jou voorkeuren.

Zo zijn er stalen trappen beschikbaar voor bijvoorbeeld binnen in een bedrijf of school, je eigen woonhuis, maar ook voor een functionele trap zoals een buitentrap of een vluchttrap kan je bij Hekwerkwebshop.nl terecht.

 

Stalen trap online bestellen

Ben jij op zoek naar de prijzen van een stalen trap? Ik verwijs je dan graag door naar Hekwerkwebshop.nl waar we voor je klaar staan om te helpen of een oplossing te vinden. In onze webshop vind u alle prijzen van verschillende stalen trappen. Hier verkopen wij ook hekwerken, afrastering, paardenboxen en stalen trappen. We hebben een aantal verschillende modellen waaruit gekozen kan worden. Vervolgens kan je kiezen hoeveel trapleuningen je wilt. Daarna kan je kiezen tussen een verzinkte stalen trap of een verzinkt en in een door jou gekozen RAL kleur gecoate stalen trap. Door het verzinken is de stalen trap beschermd tegen roest en de RAL kleur geeft je eigen wensen weer.

Voor meer informatie over onze stalen trappen en de prijzen hiervan kan je via Hekwerkwebshop.nl altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

stalen-trap-prijs-2

Stalen trappen van Hekwerkwebshop.nl

Omdat wij het uiterst belangrijk vinden om alleen kwaliteit te leveren, maken we de trappen voor jou op maat in onze eigen werkplaats. Het voordeel hiervan is dat wij al jouw wensen kunnen samenvoegen tot een mooie en kwalitatieve stalen trap.

Ook is het staal duurzaam en te recyclen. Hierdoor belasten de stalen trappen het milieu niet.

Wanneer je een stalen trap via Hekwerkwebshop.nl wilt bestellen maar niet precies weet welke maten je moet rekenen of wat het beste uitkomt, kunnen wij een monteur langssturen om de situatie te bekijken en in te meten. Op basis hiervan zal dan een offerte worden gemaakt.

Voor vragen en verdere informatie, bezoek onze webshop eens of neem contact met ons op.

banner-site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *