Stalen trappen en bordessen

stalen-trappen-en-bordessen-2

Stalen trappen

Ben jij op zoek naar een stalen trap? Wij bieden verschillende stalen trappen aan via hekwerkwebshop.nl. Omdat we bij hekwerkwebshop.nl alleen de beste kwaliteit willen leveren, maken wij de stalen trappen en bordessen in onze eigen werkplaats op maat voor jou. Het voordeel hiervan is dat wij hierdoor de stalen trappen en bordessen helemaal naar jouw voorkeuren kunnen maken.

 

Stalen trappen en bordessen

Wij hebben verschillende stalen trappen in ons assortiment. Wanneer je een keuze uit een van deze stalen trappen hebt gemaakt, kan je een offerte aanvragen en daarbij jouw voorkeuren laten weten. Je kan de stalen trap laten verzinken, maar ook verzinken en laten coaten in een RAL kleur naar keuze.

De stalen trap wordt na een akkoord voor jou op maat gemaakt, naar jouw voorkeuren. De stalen trappen kunnen tot maximaal 800 centimeter hoog gemaakt worden. Vanaf 400 centimeter wordt er een stalen bordes aan de trap toegevoegd. Dit kan naar jouw keuze in een draai of rechtuit worden verwerkt.

 stalen-trappen-en-bordessen-1

Inmeten van de situatie

Vraag jij je af hoe je de situatie moet inmeten? Geen zorgen. Wij hebben monteurs door heel Nederland die dit met precisie voor jou kunnen doen.

Ook kunnen deze monteurs de stalen trappen en bordessen voor jou monteren, zodat je er zeker van kan zijn dat alles in orde is.

 

Waarom hekwerkwebshop.nl?

Wij van hekwerkwebshop.nl zijn al jaren gespecialiseerd in het op maat maken van hekwerken, poorten, afrastering, paardenboxen en nu ook in stalen trappen.

We gaan alleen voor de uiterste kwaliteit producten uit onze eigen werkplaats, hierdoor zal je nooit een ‘made in China’ product van ons ontvangen.

Heb je nog vragen over onze producten, werkwijze of andere dingen, bezoek even onze website en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je verder te helpen.

banner-site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *